Ukonvaajan kauppa avattu – tue jatko-osan kehitystyötä!

Mahtavia uutisia täältä Ukonvaajan tekijätiimiltä! Nettisivujen uudistuksen yhteydessä olemme vihdoin saaneet avattua oman kauppamme. Pyrimme lisäämään Ukonvaaja-faneille mielenkiintoisia tuotteita jatkuvasti, ja pitämään kauppapaikan hyvin toimivana ja käyttäjäystävällisenä.

Kun teet ostoksesti meidän kauppapaikaltamme, tuet suoraan meitä Ukonvaajan tekijöitä. Rahat eivät mene kauppaketjuille tai välikäsille, vaan kokonaisuudessaan jatko-osan kehitystyöhön. Ukonvaajan tiimi on kolmehenkinen, joten hinnat tai toimitusajat eivät ole välttämättä yhtä halvat tai nopeat kuin isoilla kaupoilla – mutta rahat menevät suoraan Ukonvaaja-projektin hengissä pitämiseen ja tukemiseen.
ensiilta
Jos siis koet Ukonvaajan tärkeäksi projektiksi, ja haluat nähdä myös jatkoa elokuvalle, toivotamme sinut tervetulleeksi asioimaan kauppapaikallemme tässä linkissä. Muistathan myös seurata Ukonvaajaa facebookissa, sillä jatkossa sieltä löytyy ajantasaisen tiedon ja mielenkiintoisten artikkelien lisäksi myös ajoittain alennuskoodeja kauppaamme.

Kiitos kaikille kaupassamme asioiville jo etukäteen, toivottaa Ukonvaajan tiimi Jenna, Tuukka ja Mika.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *